Strandgården


StrandgårdenStrandgården har ett unikt läge precis vid havet. Här hittar du enkelt, prisvärt och bra boende. Hela sommaren är gårdens restaurang, café, kiosk och bageri öppet.
Sommarprogrammet är fullmatat och väl anpassat för både vuxna och barn! Gudstjänster, andakter, familjeaktiviteter, konserter, barn- och tonårsklubb, konstutställningar och olika temaveckor v.27-30.
För logi finns ett 40-tal rum med olika standard ihop med en havsnära camping. Som läger- och konferensgård uppfyller Strandgården önskemålen för gruppen som vill samlas i lugn och naturnära miljö till rimlig kostnad.

Strandgården är en mötesplats för alla!

LÄGE:

Strandgården ligger 1 mil väster Halmstad mot flyget till. Den ligger på en udde i Vilshärad med havet som närmaste granne. Stranden är en lång sandstrand med bra bad. Det är en av västkustens bästa Windsurfarställen. Sveriges högsta klitt finns i naturreservatet strax intill.

ANLÄGGNINGEN:

PC projektor, TV-Video i grupprum, fiberuppkoppling

KONFERENSER:

Samlingssal 1 st 175 personer Samlingssal 1 st 60-80 personer Samlingssal 2 st för 20-25 personer Grupprum 2 st 10-15 personer

UPPLEVELSER:

Fina vandringsleder Korthålsbana 12 hål Långgolf 2 banor Pilgrimsvandringar Windsurfing.

ADRESS

Skarviksvägen 2
305 65 Villshärad 

Tel +46 (0)35-531 80

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.strandgarden.org

VÄGBESKRIVNING

Med tåg till Halmstad C och lokalbuss till Vilshärad (linje 1).

Med bil kör du kustvägen till Gullbrandstorp och tar av mot Vilshärad.

Enklast är att från Halmstad köra mot flygplatsen, sedan kustvägen mot Steninge, när man kommer till Gullbrandstorp är det treje rondellen till vänster skyltat Vilshärad följ vägen ända fram till havet så ligger vi där..

 

ÖPPETTID

Vandrarhem, läger- och konferensgård mars - oktober. Camping april-september.

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate