Gullbrannagården

gullbranna

GullbrannagårdenGullbrannagården är en helårsöppen konferens-kurs- och lägergård samt camping med hög standard. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad.
För logi finns 300 bäddar i allt från västkuststugor, fullt utrustade, till rum med vandrarhemsstandard och lokaler för 10-1000 personer.
Under sommaren erbjuds ett stort sommarprogram för alla åldrar med sportvecka, festival, midsommarfirande, gudstjänster och andakter. Se hela programmet på hemsidan.

LÄGE:

Gullbrannagården ligger 12 km söder om Halmstad. Det är en naturskön miljö och endast 600 meter till havet och en milslång sandstrand. Gården är belägen 150 km söder om Göteborg och 150 km norr om Malmö. Endast 1,5 timmas bilväg till de båda storstäderna.

ANLÄGGNINGEN:

Gullbrannagården har 300 bäddar fördelat på stugor, campingsstugor och rum med vandrarhemsstandard. Campingen är helårsöppen och har 300 fasta platser med el, vatten och avlopp.

KONFERENSER:

Gullbrannagården har sju välutrustade konferensrum, varav det största rymmer 400 personer. Vid riktigt stora sammankomster finns Skeppet med plats för 1000 personer. Utöver dessa har vi ett antal grupprum. Konferensmaterial, overhead, whiteboard, blädderblock, dataprojektor, TV/video och trådlöst internetanslutning tillhandahålls vid konferenser.

AKTIVITETER:

På campingen finns minigolf, tennis, cykeluthyrning och BMX-bana, studsmatta, linbana, hoppkudde, beachvolleyplaner, boulebana och två lekplatser. Här finns även två vedeldade badtunnor och strax intill hittar ni vår bastu och en liten relaxavdelning som kan bokas i receptionen. Är du intresserad av golf finns det 10 golfbanor inom tre mils radie från Gullbrannagården.

SOMMAREN:

Under högsäsong är det aktiviteter för hela familjen och restaurangen har öppet varje dag. Dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat erbjuds. I vår butik finns färskt bröd varje morgon. Varje vecka är det ett gårdsgäng som arrangerar tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakter och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och aktiviteter med bland annat sandslottstävlig, talangjakt och båtrace i bäcken. Tonåringarna har sommarpuls och TiTo är samlingar för barn 10-12 år. Ni hittar vårt fullspäckade sommarprogram på: www.gullbrannagarden.se

ADRESS

305 96 Elsberga

Tel +46 (0)35-241 21 00 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.gullbrannagarden.se


Gullbrannagården på Facebook
Gullbrannagården på Instagram
Gullbrannagården på Trip Advisor

VÄGBESKRIVNING

Från norr: Vid E6:ans södra infart till Halmstad (nr 43), tag väg 15 söderut mot Laholm (fd v 117). Efter ca 8 km sväng till höger vid skylt Gullbrannagården och följ sen skyltarna.  

Från söder: Sväng av E6 vid macken i Snapparp (vägkrog). Följ skyltar, bakom macken, mot Halmstad till väg 15 . Sväng norrut och kör ca 200 meter, sväng vänster mot Gullbrannagården och följ sen skyltarna.

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate