Getterögården


GetterögårdenGetterögården är platsen du ska komma till om du söker ett litet, prisvärt och mer personligt ställe att bo på. Vi har ett fantastiskt läge med endast 150 m till närmsta badvik.
Rummen är enkla och utrustade med sängar (tvåvånings i fyrbäddsrummen), bord och stolar. Du delar toalett och duschar i vår servicebyggnad.
Möjlighet till självhushåll genom våra fullt utrustade kök. Perfekt för läger med självhushåll.

LÄGE:

Getteröns 1:a vik med endast 150 m till havet. Avstånd till centrum är 5 km - går även att ta sig dit via "Getteröbåtarna" som avgår varje timma från hamnen 200 m bort.

ANLÄGGNINGEN:

Vi erbjuder möjlighet till läger med självhushåll i våra rum med 68 sängplatser. Dessutom har vi ett logement (sovsal) med plats för 20 personer. Under sommarmånaderna har vi dessutom 11 st. säsongsplatser för husvagnar. Gården är förhållandevis liten vilket gör att många av våra gäster upplever den som mysig, personlig och gemytlig. På gården finns grillplatser och ytor med plats för lek och tävlingar. I samlingssalen kan man äta sin egenlagade mat och umgås.

UPPLEVELSER:

Havet är största upplevelsen - släng handduken över axeln och traska 1 minut så når du stranden. Är du hungrig finns två restauranger ute på halvön varav en ligger mindre än 200 m bort.

ADRESS

Hattviksvägen 17 (1:a vik)
332 93 Varberg 

Tel +46 (0)340-631070

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.getterogarden.se

VÄGBESKRIVNING

Kör Getterövägen mot Getterön. Du kommer på din högra sida passera ett flygfält. Fortsätt vägen och passera ett litet bostadsområde. Håll utkik på din vänstra sida efter skylten "Getterögården" där du svänger vänster.

Fortsätt på denna väg ca: 200 m tills du kommer till en högersväng, även här är det skyltat "Getterögården". Kör vidare på denna lilla väg så dyker gården så småningom upp på din vänsta sida.

ÖPPETTID

Öppet för läger april - oktober.

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate