Getterögården


GetterögårdenGetterögården är platsen du ska komma till om du söker ett litet, prisvärt och mer personligt ställe att bo på. Vi har ett fantastiskt läge med endast 150 m till närmsta badvik.
Rummen är enkla och utrustade med sängar (tvåvånings i fyrbäddsrummen), bord och stolar. Du delar toalett och duschar med övriga gäster i vår servicebyggnad.
Möjlighet till självhushåll genom våra fullt utrustade gästkök. Frukost finns att beställa om du önskar detta. Vi bedriver även enklare servering med kaffe, mackor, bullar och glass samt kioskverksamhet.

LÄGE:

Getteröns 1:a vik med endast 150 m till havet. Avstånd till centrum är 5 km - går även att ta sig dit via "Getteröbåtarna" som avgår varje timma från hamnen 200 m bort.

ANLÄGGNINGEN:

Vi erbjuder husvagns- och tältplatser samt driver ett vandrarhem. Dessutom har vi ett logement (sovsal) med plats för 20 personer. Gården är förhållandevis liten vilket gör att många av våra gäster upplever den som mysig, personlig och gemytlig.
Du delar dusch, toalett och kök med gårdens övriga gäster. Vi erbjuder frukost samt bedriver enklare servering och kioskverksamhet under dagen.

UPPLEVELSER:

Havet är största upplevelsen - släng handduken över axeln och traska 1 minut så når du stranden. Är du hungrig finns två restauranger ute på halvön varav en ligger mindre än 200 m bort.
Inne i stan händer alltid massor under sommaren - torghandel (ons och lör), härliga uteserveringar, många evenemang, ett besök på fästningen eller en glass på barnens badstrand är bara en bråkdel av vad du kan ägna dig åt.

ADRESS

Hattviksvägen 17 (1:a vik)
332 93 Varberg 

Tel +46 (0)340-631070

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.getterogarden.se

VÄGBESKRIVNING

Kör Getterövägen mot Getterön. Du kommer på din högra sida passera ett flygfält. Fortsätt vägen och passera ett litet bostadsområde. Håll utkik på din vänstra sida efter skylten "Getterögården" där du svänger vänster.

Fortsätt på denna väg ca: 200 m tills du kommer till en högersväng, även här är det skyltat "Getterögården". Kör vidare på denna lilla väg så dyker gården så småningom upp på din vänsta sida.

ÖPPETTID

09.00-12.00, 14.00-21.00 (reception)

Öppet för drop min gäster 20 juni - 9 augusti. 

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate